Kwaliteit

Wij willen de eindconsument te allen tijde een veilig, kwalitatief hoogstaand product garanderen dat voldoet aan de wettelijke eisen en aan de eisen van onze klanten.

Ons streefdoel blijft een leidinggevende positie in deze markt te behouden dankzij een voortdurende productverbetering gekoppeld aan een uitstekende service.

Dit beleid kan niet gerealiseerd worden als we in eerste instantie niet aan de correcte behoeften van de klanten naar kwaliteit, hygiëne, flexibiliteit en verscheidenheid beantwoorden.

Het opstellen van een kwaliteitssysteem is geen doel op zich, maar een middel om:

  • Te verzekeren dat uitsluitend voedselveilige producten, die voldoen aan wet- en regelgeving, geproduceerd en verhandeld worden.
  • Te verzekeren dat de kwaliteitseisen van de klant duidelijk vastgelegd worden.
  • Te verzekeren dat de handelsverrichtingen uitgevoerd worden volgens deze eisen met kwalitatief hoogstaande middelen en mensen.
  • Te verzekeren dat we ook op- en overslag, zowel voor derden als voor de eigen producten, uitvoeren op een kwaliteitsvolle en veilige manier.
  • Te verzekeren dat ook onze transportactiviteiten aan alle eisen voldoen, zowel aan die van de klant als aan die van de FCA-code en de wetgeving.

Op deze manier willen wij onze kwaliteit continu verbeteren, om zodoende blijvend concurrentieel te zijn en te voldoen aan de verwachtingen van de markt.

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen investeren wij ook in het behalen van de vereiste certificaten. Deze bieden een garantie naar onze klanten en dit gepaard met een goede service.